Praktijk- en Theorielessen

Zwembadtraining:

Poseidon traint op maandag en donderdag van 21 tot 22.30 uur in het Sportoase zwembad, Philipssite 6 te Leuven (niet op feestdagen en tijdens de Kerstvakantie, juli en augustus).

Het eerste half uur is er de gemeenschappelijke opwarmingstraining voor alle ledendie de eerste 3 lessen van 1* duiker hebben gevolgd.

Daarna zijn er de praktijklessen in groepjes van 1 tot 5 personen. Vermits onze club over een uitgebreid kader van instructeurs en lesgevers beschikt kan op elk ogenblik van het jaar met de duikopleiding gestart worden.

Voor de zwembadtraining is eigen basismateriaal vereist: zwembril, vinnen, snorkel en loodgordel. De club beschikt over een beperkt aantal basisuitrustingen die alleen voor de eerste lessen kunnen ontleend worden.

Het overige materieel zoals duikflessen en ontspanners worden door de club gratis ter beschikking gesteld tijdens de training. Voor buitenduiken kunnen deze ontleend worden.

Theorielessen:

Theorielessen worden voor elk brevet regelmatig ingelast naargelang er kandidaten zijn.

Momenteel staan volgende lessen op het programma:

Zie nieuwe website: http://poseidon.be/lessen

Pas je bookmarks / favorieten aan


 
Copyright v.z.w. Poseidon Leuven. Alle informatie op deze website mag slechts gebruikt worden mits voorafgaandelijke toestemming.