Poseidon is een erkende duikschool van de Belgische duikliga NELOS. Wij zijn via de onderwatersportliga NELOS aangesloten bij de wereldduikfederatie CMAS. U wordt er in een ontspannen atmosfeer omringd door ervaren lesgevers, die u met veel geduld initiëren in deze boeiende sport. Duiken kan al vanaf 14 jaar en vereist geen speciale fysieke eigenschappen. Een medisch onderzoek, bij voorkeur door een arts die vertrouwd is met de duiksport, is wel een voorwaarde.

We beschikken over een uitgebreid kader van instructeurs en lesgevers, waardoor u op elk ogenblik met de duiklessen kan starten . Alle lessen worden tweemaal per week in kleine groepjes van 1 tot 5 personen gegeven.

Wij trainen op maandag en donderdag van 21 tot 22.30 uur in het Sportoase zwembad, Philipssite 6 te Leuven (niet op feestdagen en tijdens de Kerstvakantie, juli en augustus). Je komt op één of op beide trainingsdagen wanneer het je schikt.

Ben je nieuwsgierig, trekt duiken je wel aan of heb je gewoon vragen? Kom dan eens langs net vóór een zwembadtraining. Je kan ook een vrijblijvende kennismakingsles volgen voor 5 euro, dat laatste is voor de verzekering. Zwempak en handdoek meebrengen is voldoende !

Meer informatie vind je ook hier: Veel gestelde vragen.

Het weer

Jonge mensen in de club

Door onze ligging binnen de studentenstad trekt Poseidon vele studenten aan.

Diversiteit

Binnen onze duikclub is er een grote diversiteit aan leden. Jong en oud, dames en heren, alle beroepen

Lessen

2x/week trainen
Gezamelijke opwarming
Eigen vulstation
Lessen op eigen tempo

Veel ervaring

Sinds 2015 bestaan we 50 jaar. Door de jaren heen hebben we een zeer uitgebreide ervaring welke wordt overgedragen van persoon tot persoon.